Akademin: PA16 inledde slutspelet med vinst

ÖSK-akademins yngsta lag inledde igår P16-klassens slutspel med en vinst över IFK Göteborg. ÖSK kopplade av allt att döma greppet på sina motståndare genom ett sent mål i första halvlek och ett tidigt i andra. Slutresultatet 5-1 smickrar nog lite (gissar jag). Antagligen – som det brukar vara i sådana här sammanhang – satsade Göteborg i slutminuterna på att komma ikapp och öppnade upp för ÖSKs kontringar.
Tränarkommentar.
Under första halvlek har vi problem med att etablera bollen på motståndarnas planhalva. Efter halvtid kommer vi ut med en helt annan attityd och spelar en frejdig anfallsfotboll Detta i kombination med ett intensivt försvarsspel ger oss en komfortabel seger.