ÖSK (Söder) Dam: Delad poäng på GPP IP

ÖSK Söders damer spelade oavgjort 1-1 mot Stureby (som tydligen har en del ihop med det lag som tidigare hette Söderkringlorna). Efter en mållös första halvlek tog gästerna ledningen i den andra. ust inbytta Elin Lindströn kvitterade sedan med 20 minuter kvar. Sedan hände inte så mycket mer än att Söder bytte en hel del spelare medan Stureby lät sin startelva spela hela matchen. De hade nämligen inte så mycket att byta med. Bara två spelare på bänken av vilka den ena mycket väl kan ha varit en målvakt.

ÖSK Söder Dam: En vunnen eller två förlorade poäng?
NA: Tunga pressen räckte inte – ÖSK Söder kryssade mot tröttkört motstånd

50. 0-1 Fia Grönborg
57. Spelarbyte: Agnes Andersson (ut), Ebba Lundkvist (in)
67. Spelarbyte: Anna Meijer (ut), Elin Lindström (in)
70. Spelarbyte: 1-1 Elin Lindström
86. Spelarbyte: Michaela Törnquist (ut), Elin Sjösten (in)
86. Spelarbyte: Olivia Puhls (ut), Antonia Jalkinger (in)

Ersättare: Rebecka Ayranci Dahlberg (mv), Ebba Lundkvist (57), Elin Lindström (67), Elin Sjösten (86), Antonia Jalkinger (86), Eila Wennerholm och Amanda Nordenby.

Återstående matcher.

September
2020-09-05 13:00 Div 1 Södra Svealand, dam 2020 Stuvsta IF – Örebro SK Söder
2020-09-09 19:00 Svenska Cupen 2020/21 omg. 1-3 Örebro SK Söder – IFK Norrköping FK
2020-09-12 14:00 Div 1 Södra Svealand, dam 2020 Örebro SK Söder – Boo FF
2020-09-19 13:00 Div 1 Södra Svealand, dam 2020 IFK Norrköping FK – Örebro SK Söder
2020-09-26 14:00 Div 1 Södra Svealand, dam 2020 Örebro SK Söder – Lindö FF