Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2020: Ny utlåning för Ajdarevic

ÖSK meddelade idag att Alfred Ajdarevic kommer att lånas ut till Täby-klubben IK Frej under resten av den här säsongen. Spelaren, som inte bedöms vara bra nog för att kunna konkurrera om en plats i ÖSKs A-lag, får nu alltså en möjlighet till speltid på en lägre nivå än Allsvenskans.

IK Frej, hans nya klubb, fick lov att lämna Superettan förra året efter det att Isaac Boye sänkt Frej med sina 2 mål i den avgörande kvalmatchen om en plats i Superettan, då Boye var utlånad till Umeå FC.

Efter nedflyttningen till Ettan har Frej ändrat karaktären på sin A-lagstrupp. Denna består nu till största delen av spelare i åldrarna 17-21 år av vilka många har en anknytning till Hammarby IF. Med det finns även spelare i truppen som kommit från andra klubbar. Med sina 22 år är det nästan så att Alfred kommer att bli den äldste spelaren i laget.

Klubben tränas av den inte helt obekante Janne Mian och som assisterande jobbar en före detta P19-tränare från Hammarby. Klubbens nya konfiguration har helt klar en tydlig utvecklingsprägel. Vi får se om detta kan hjälpa Ajdarevic att ta nästa steg i sin fotbollsutveckling.

ÖSK: Alfred Ajdarevic lånas ut till IK Frej
NA: Ajdarevic lånas ut till IK Frej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.