Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16: Slutforcering gav ÖSK-vinst

ÖSK-akademins P16-lag var illa ute i kvällens match efter det att gästerna från IFK Lidingö i den 81:e matchminuten tagit ledningen med 2-1. ÖSKarna gav dock inte upp och innan matchen var slut hade de gjort de två mål som innebar seger. Det sista och matchavgörande målet kom i den 3:e övertidsminuten.

Matchfakta.
13. 1-0 Adam Kjell
37. 1-1 Melker Mellblom
63. Varning Malte Nordvall
65. Varning Lidingö Gabriel Suksawat
81. 1-2 Teodor Martvall Kakoseos
82. Varning Lidingö Tom Wahlman
83. 2-2 Maximilian Filipovski Nordin (nickmål)
93. 3-2 William Jansson Eriksson

ÖSKs matchtrupp: Oscar Spiik (mv), Simon Ekberg, Nathan Hernandez Öhrn, Simon Engstrand, Josef Keyrouz, Adam Kjell, Malte Nordvall, Danny Derbas, William Fredriksson, Charlie Swartling, Kevin Westlind, Victor Andersson, David Eriksson Bergmark, William Jansson Eriksson, Malte Åkerlund Wolfbrandt, Maximilian Filipovski Nordin (k), Katada Beharic och Hannes Beijer (mv)

På söndag avslutas vårsäsongen för P16s del. Det gör man på Apalby i Västerås där man möter Västerås IK. Dessutom finns det en överhoppad match mot Nacka United i kalendern. Oklart om den kommer att spelas före sommaruppehållet. Troligen inte, för då hade den väl redan fått ett datum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.