Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16: Bra start för ÖSK

ÖSK-akademins sextonåringar fick en bra start i sin första seriematch i det nationella seriesystemet. FBK från Karlstad besegrades med siffrorna 5-0. Svårt dock, att dra alltför långtgående slutsatser baserat på det resultatet. Spelstyrkan hos lagen från Karlstad kan variera en hel del från år till år.

Matchfakta.
21. 1-0 Victor Andersson
27. 2-0 Danny Derbas
46. 3-0 Malte Nordvall
55. Varning Maximilian Filipovski Nordin
78. 4-0 Nathan Hernandez Öhrn
81. 5-0 Charlie Swartling (straff)

startade för ÖSK gjorde: Noah Svensson, Nathan Hernandez Öhrn, Adam Kjell, Malte Nordvall, Danny Derbas, William Fredriksson, Kevin Westlind, Victor Andersson, David Eriksson Bergmark, Malte Åkerlund Wolfbrandt och Maximilian Filipovski Nordin (k)
På bänken satt: Simon Ekberg, Charlie Swartling, Max Sohlberg, Srush Sadid, William Jansson Eriksson, Katada Beharic och Oscar Spiik (mv)

Laget fortsätter närmast seriespelet hemma mot IFK Lidingö nu på onsdag och spelar sedan borta mot Västerås IK på söndag. Dessutom finns det en match mot Nacka United i spelschemat, som behöver ett nytt datum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.