Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen: Fotbollen siktar på 1 juni.

Svenska Fotbollförbundet ansluter sig till Svensk Elitfotbolls att avvecklingen av årets Cupturnering skall återupptas den 1 juni. Då (eller däromkring eftersom den 1:a är en måndag) hoppas man kunna spela kvartsfinalerna.

SvFF skriver vidare:
När det gäller fullföljandet av tävlingen med semifinaler och final finns två alternativ. I första hand ska semifinaler och final spelas i juli, i andra hand semifinaler 5 juni och final 9 juni. Vilket av alternativen som kommer att realiseras beror på vad som kommer att kommuniceras från UEFA gällande tillgängliga speldatum. Ett sådant besked väntas först den 27 maj

De matcher som skall spelas är:
BK Häcken – IF Elfsborg
Malmö FF – AIK
Mjällby AIF – Trelleborgs FF
Hammarby – IFK Göteborg

SvFF: Kvartsfinaler i Svenska Cupen 1 juni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.