Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Martin Herlin till Söder

ÖSK Söder har gjort klart med en ny målvakt. Martin Herlin ansluter till truppen från Adolfsbergs IK. Mera känd än som AIK-målvakt är dock Herlin från ÖSK Futsal, där han under den senaste säsongen varit förstaval som målvakt och ibland även varit lagkapten.

Att Herlin tagit steget till Söder innebär förstås, att lagets tidigare ohotade målvakt Andreas ”Lunkan” Lundgren nu kommer att få hård konkurrens om platsen mellan stolparna. Det har ju varit rätt tunt på målvaktssidan hos Söder, så det är givetvis positivt att man nu har två duktiga målvakter i spelartruppen.

Spelarstatistik Martin Herlin (SvFF).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.