Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK (Söder) Dam: Förlust i Västerås

Det började så bra förra veckan med en vinst mot IFK Hallsberg. Igår var det väl meningen att segersviten skulle bibehållas. Men icke. Motståndarrn IFK Västerås delade tillsammans med Hallsberg fjolårets uppflyttningsplatser i div 2. Borde alltså ha haft samma spelstyrka. Men det hade de uppenbarligen inte. Efter en resultatmässigt jämn första halvlek  (1-1) gjorde Västerås tre mål till i den andra. Så det blev förlust med 4-1.

Ordentligt med stryk under försäsongen är iofs. nästan det normala för Söders Damer. Så man skall kanske inte dra alltför långtgående slutsatser baserat på det här resultatet. Även om det givetvis är roligare att vinna.
ÖSK Söder Dam: Förlust mot IFK Västerås
IFK Västerås: IFK Västerås – Örebro SK Söder, 4-1

Speciellt mycket matchfakta har jag inte, men ÖSK Söder har twittrat lite om mål etc.

13. 1-0
31. 1-1 Anna Meijer
48. 2-1
58. 3-1
66. Söder slår en straff i ribban.
78. 4-1

Matchtrupp (16 spelare): Lisa Davidsson (mv), Ebba Lundqvist, Elin Sjösten, Emma Pettersson, Elin Lindström, Moa Arlebo, Lisa Aronsson, Isabelle Fredriksson, Anna Meijer (k), Ebba Cabander, Olivia Puhls, Michaela Törnquist, Anna Sandberg, Caroline Zandén, Eila Wennerholm och Antonia Jalkinger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.