Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anttonen till ÖSK


En ovanligt klickvänlig rubrik för att vara den här bloggen, eller hur. Men det handlar inte om storebror Patrik som engagerats i någon tränarroll hos ÖSK FK utan om mellanbrodern Niclas som kommer att spela för ÖSK Söder i år.

Niclas tar steget över från SMÅ IF som han spelade för förra året. Där hamnade han som ett resultat av nedläggningen av Öfvre Adolfsbergs utomhusfotboll. På den fantastiska sajten Lagstatistik är det sedan ett ordentligt hopp i hans fotbollskarriär tillbaka till år 2003, då han spelade ett år i Superettan med BK Forward.

Efter det var det meningen att han skulle gå till ÖSK Ungdom/Talangruppen men det blev en väldigt långdragen historia när Forward satte sig på tvären och inte ville släppa honom. När övergången väl var klar blev det ändå nästan inget spel för ÖSK. Om det nu berodde på skadeproblem eller familjebildning vill jag låta vara osagt. Det kan ha varit en kombination också.

Nu är han dock äntligen en ÖSK-spelare på riktigt. Hur mycket han kan bidra med vill jag låta vara osagt – han har trots allt hunnit med att fylla 38 eller rent av 39. Är han i fysiskt bra form kan det säkert bli ett eller annat mål. I femman kör man ju med betydligt liberalare in- och utbytesregler. Man kan bytas ut då man blivit trött och in igen när man vilat upp sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.