Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder herr: Tre av tre

I det tysta förbereder sig ÖSK Söders herrar inför årets säsong. Denna inleds på riktigt fredagen den 13:e (huuu!) då Söder möter uppstickarna från Garphyttan på Mellringe IPs neutrala konstgräs. Men redan nu har man hunnit spela tre träningsmatcher och dessutom vunnit alla tre. Motståndet har väl varit av varierande slag.

22 februari
Söder mötte Svenska dövidrotts U21 landslag och vann med 7-2. Lite svårt att bedöma hur bra eller dåliga motståndarna är/var. Kanske inte så värst bra och med många yngre spelare.

27 februari
Söder mötte Rynninges återuppståndna U19 lag och vann med 10-1. Det var ju stora siffror i alla fall. Rynninge brukar ha en rätt bra juniorverksamhet, men den lades ned då föreningen förra sommaren fick allvarliga likviditetsproblem. Nu verkar man ha ambitionen att starta upp den igen, men statusen är oklar (för mig). Förmodligen är de inte tillräckligt bra för att man skall kunna dra alltför långtgående slutsatser av de stora segersiffrorna.

1 mars
Söder mötte idag SMÅ IF och vann med 3-0. Helt klart en meriterande seger. SMÅ tog förra året över en hel del spelare från nedlagda Öfvre Adolfsberg. Den förstärkningen innebar att laget från Östernärke faktiskt vann div 5 och i år alltså spelar i div 4. Det här är ett lag Söder nog normalt borde få se sig besegrade av. Så vinsten mot SMÅ kan nog vara en indikation på att vi kan få se spelstarka söderherrar i år.

Målgörare: Alexander Lienius, Fredrik Lundgren och Eric Hernmyr

Tyvärr har jag inte sett några uppgifter om vilka spelare som deltagit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.