Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK (Söder) Dam: Slutspelat i futsal

Örebro Futsal Clubs damlag verkade efter den första omgången av RFL:s Slutspel ha skaffat sig ett riktigt bra utgångsläge. Efter en 4-3 vinst i Göteborg mot IFK räckte det med ett oavgjort resultat på hemmaplan för att de skulle gå vidare till kvartsfinalomgången. Nu gick det tyvärr inte så. IFK Göteborg lyckades bättre på bortaplan än vad de gjorde hemma och vann med 4-1.

Eftersom stora delar av det här futsallaget består av spelare från ÖSK Söder innebär dock förlusten att berörda spelare kan komma loss till förberedelserna för utomhussäsongen lite tidigare än vad nog de flesta räknat med.

Följande spelare från Söder har deltagit i Örebro Futsal Clubs matcher: Agnes Andersson, Anna Meijer, Hannah Uhlán, Silvia Erkisi, Moa Arlebo, Sophie Pettersson, Josefine Zandén, Caroline Zandén, Isabelle Fredriksson och Emma Tivemo. Oj 10 sstycken – det räcker ju nästan till ett helt utomhuslag.

Bra – sett med utomhusögon – att det nu bara är en tävlingsform de behöver koncentrera sig på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.