Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK (Söder) Dam presenterar sina nya juniorer

Jag har väl redan nämnt detta i samband med att ÖSK (Söder) Dam presenterat sina nyförvärv. Tillskotten till A-truppen kommer inte bara utifrån utan även inifrån. ÖSK Ungdom bidrar till årets A-trupp med hela fem duktiga spelare som nu officiellt flyttar från ungdoms- till seniorverksamheten.

Dessa är Anna Sandberg, Cornelia Karlsson, Eila Wennerholm, Lisa Aronsson och Ebba Cabander. Redan sedan tidigare har Lisa Davidsson och Olivia Rundberg gått samma väg. Moa Arlebo, som kom förra året från Rynninge, tillhör också gruppen talanger som ännu inte blivit seniorer ”på riktigt” än.

Säderdamerna presenterar nu sina interna nyförvärv lite mer officiellt på sin webbplats: Uppflyttning av talanger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.