Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Myresjöhus Cup (DM): Grupp och spelprogram klara

Idag har även gruppindelningen för damernas DM-turnering lagts ut av ÖLFF. Det är en storleksmässigt betydligt beskedligare turnering än vad herrarnas är. Nio lag spelar gruppspel och det 10:e (KIF Örebro) ansluter sedan för att spela semifinal mot någon av de tre gruppsegrarna och sedan final mot segraren i den andra semifinalen.

För ÖSK Söder ser seriesammansättningen ut på det här sättet.

Det här är lag som ÖSK Söders damer normalt skall besegra. Scandinavian FC Örebro är en kvarleva från den tiden laget hette Pars FC. Såvitt jag vet har laget egentligen inte något med Patrik Walkers herrseniorlag att göra. Även om de fortfarande spelar under samma klubbnamn. Scandinavian spelade föra året i div 3 och tog sig som andralag i serien steget upp till div 2 (på Skyllbergs bekostnad).

IF Eker tvingades för några år sedan lägga ner damernas representationslag på grund av spelarbrist. De kämpade dock vidare med sitt andralag i den lägsta serien (div 4) och i den gick det väl inte så värst bra för dem förra året. Bra gjort av dem att ändå komma med ett lag till DM, tycker jag. Det finns det fler lag som borde ha gjort även om möjligheterna att få möta KIF Örebro är på gränsen till obefintliga.


Övriga gruppspelsgrupper i damerna DM-turnering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.