Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2019/20: Lamu förlängde med Syrianska

Örebrosyrianernas skyttekung Linus Lamu som provtränade några dagar med ÖSK i slutet av förra året har gjort sitt val. Han förlänger med sin nuvarande klubb, vilket väl också lär innebära, att ÖSK inte längre har honom i tankarna.

De kändes väl hela tiden lite långsökt, att han skulle kunna vara intressant för ÖSK, trots de 26 målen förra året och trots att han känner Kjäll sedan tidigare. Det är väl dessutom möjligt, att när det blev klart att ÖSK tar in Björndahl så ändrades profilen på den anfallare ÖSK fortfarande lär söka.

Hur som helst med det. Lamu fortsätter med Syrianska som säkert ha god användning för sin målgörare, nu när de tagit steget upp till div 1.

Örebro Syrianska: Skyttekungen förlänger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.