Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Nyförvärv #1

Nu har jag i och för sig släppt ÖSK Söder från mitt bevakningsschema, men det här var en bildmässigt så snyggt montage, att det förtjänar att spridas vidare till de som inte använder sig av Instagram.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Nyförvärv #1 2020 Varmt välkommen Lucas Dullaghan! @lucasdullaghan #ösk #fotboll #2020

Ett inlägg delat av ÖSKsöder (@osksoder)

Dullaghan är inte direkt ett namn som sätter igång några ringklockor hos mig. Det låter irländskt. Men en webbsökning visar dock att han spelat ett antal matcher med ÖSK Futsal. Han är (fotbolls)fostrad i GIF Sundsvalls akademi och gick sedan till Hudiksvall (div 2). Därefter tappade Transfermarkt bort honom. Det bör väl vara en rätt bra spelare om han orkar med utomhusspelet.

För övrigt skriver Söder på sin webbplats att Karzan Hassan (”Karre”) fortsätter som ansvarig tränare. Det gjorde han ju bra förra året. Assisterande i år blir Christoffer Skoog, medan Mathias Dimberg koncentrerar sig på fotbollen och på att se till att alla trivs. Dessutom fortsätter väl Mathias som assisterande hos vad som ännu heter ÖSK Söder Dam.

Karre är för övrigt assisterande hos ÖSK Futsal, vilket väl gjorde det lättare att övertyga Dullaghan var denne skall spela sin utomhusfotboll. Om Karre nu även kunde fixa Jacob Nilsson vore det jättebra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.