Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020: Ingen Brescia-transfer för Jake?

Det har varit tyst några dagar nu angående ÖSKs eventuella försäljning av Jake Larsson till Brescia. För några dagar sedan kändes övergången (baserad på diverse nätrykten) som mer eller mindre klar. Men sedan har inte något mer hörts om Larsson, medan ryktesspridningen kring IFK Norrköpings finske mittfältare Simon Skrabb och den italienska klubben blivit allt ihärdigare.

I går kväll skrev den italienska journalisten Gianluca Di Marcio, som låg bakom ryktena om Larsson, att det verkar bli Skrabb som får flytta till Italien. Enligt en notis på hans webbplats kommer Skrabb att vara på plats idag för att göra klart med övergången.

gianlucadimarzio.com: Brescia, Skrabb’s arrival tomorrow (googleöversatt)

Frågan är nu om detta påverkar Larssons eventuella övergång eller ej. Det är väl knappast troligt, att Brescia kommer att köpa två allsvenska mittfältare, så Skrabbs övergång innebär nog att ÖSKs spelare inte längre är aktuell för dem.


Tillägg 200107.
Det har tidigare talats om en transfersumma som är så pass hög som 28 mkr. Enligt Expressen handlar det dock inte om mer än ett belopp mellan 10 och 15 mkr. Vilket i och för sig med ÖSK-mått mätt är rätt bra betalat.
Expressen: Allsvenske spelaren lämnar – för Serie A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.