Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Futsalförlust i Hallsberg

ÖSK Söders damer, som den här kvällen snarast var ett junior- eller rent av ett flicklag, förstärkta av Sandra Håkansson och Lova Händel, var igår i Hallsberg där de i futsalserien mötte kombinationslaget Sköllersta/Skyllberg. Ett möte som resulterade i inomhussäsongens första förlust.

Men ytterst knappt – det såg länge ut som om Anna Sandbergs magiska vänsterfot skulle kunna säkra en poängplats, men till slut räckte det inte riktigt. Riktigt bra gjort ändå med tanke på den ungdomliga lagsammansättningen.

Matchfakta.
0-1 Emma Skålberg
1-1 Sabina Håkansson
2-1 Anna Sandberg
2-2 Julia Andersson
2-3 Julia Andersson
2-4 Malin Fernström
3-4 Anna Sandberg
3-5 Emma Skålberg
4-5 Anna Sandberg

Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv), Ebba Lundkvist, Erica Andersson, Stina Hedborg, Miranda Björk, Pailin Kristensson, Lova Händel, Anna Sandberg, Sabina Håkansson (k), Idamaja Isaksson och Johanna Fridlund.

Därmed är damernas lilla futsalserie nästan färdigspelad. Det enda som återstår är avslutningsmatchen mellan ÖSK Söder och Garphyttans IF. I händelse av vinst kan Söder ytterligare en gång kalla sig seriesegrare. Tveksamt dock om detta ger någon egentlig status eller fördel. Möjligen kan det bli en något gynnsammare lottning i DM-slutspelet. Men de flesta lag (förutom ÖFC och Skölldersta, som spelar nationellt) verkar vara så jämna, att detta inte spelar så stor roll den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *