Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2019/20: Edvardsen på plats

Med en dags försening är nu även Karlstad BKs anfallare Victor Edvardsen på plats på Behrn Arena. Han behövde alltså inte vara med på gårdagens improviserade inomhusträning. Men idag tränar man ute igen och då är han med.

Billy Hammer som kommenterar träningen för NA:s räkning rapporterar angående de två provspelande anfallarna: Första direkta intrycken är att Edvardsen ser riktigt bitig ut. Lamu däremot ser på håll lite ut som Kalle Holmberg. Om detta intryck av Limu skall uppfattas som positivt eller negativt kan man väl ha delade meningar om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.