Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Jake Larsson tar plats i EM-kvaltruppen

Förbundskapten Roland Nilsson har nu tagit ut sin trupp på 20 spelare till U21-landslagets EM-kvalmatch mot Irland. Landskampen spelas 19 november i Dublin. ÖSKs Jake Larsson kan väl numera känna sig rätt säker på sin plats – speciellt efter de två målen han gjorde mot Luxemburg.

Den här gången blir dock motståndet betydligt svårare. Sverige och Irland har redan mötts en gång i kvalturneringen och då vann Irland med 3-1. En vinst i den kommande matchen är mer eller mindre nödvändig för att hålla Sveriges hopp om en fortsättning vid liv.

SvFF: U21-truppen mot Irland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.