Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F17/02: Djurgården nästa

Kvartsfinalerna i F17-klassens SM-slutspel är nu lottade. För ÖSKs del blev det tyvärr en bortamatch igen. Den här gången blir resan dock inte så lång som den var till Skåne för några dagar sedan. Istället är det till Stockholm som bussen ställer kosan för en match mot Djurgårdens IF.

Djurgården är en motståndare som inte är helt obekanta för ÖSK F17. Lagen tillhörde nämligen samma gruppspelsserie. Djurgården till slut seriesegrare och ÖSK blev en tillräckligt bra trea för att kunna kvalificera sig för slutspelet.

De två lagen har alltså redan mötts två gånger i år. ÖSKarna har faktiskt plusstatistik mot sina blivande kvartsfinalmotståndare. Hemmamötet på GPP slutade oavgjort 2-2 och i den allra sista serieomgången var ÖSK i Stockholm och besegrade Djurgården med 2-0.

Misstänkt geografisk lottning skulle jag nog säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.