Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

JDM: Förlust i DM-finalen

För ovanlighetens skull förlorade ÖSK årets JDM-final. I gårdagskvällens möte med BK Forward fick man se sig besegrade med 5-4 efter en målrik match i vilken ÖSK inledningsvis hade ledningen. ÖSK matchade inte sina tre landslagsmän i den här matchen.

NA: Trots A-lagets kräftgång – BK Forward slog ÖSK i dramatisk JDM-final

Matchfakta:
21. 0-1 Malcolm Stolt
25. Varning BKF: Eliyo Türken
30. 1-1 Khalil Ashim Kone
33. 1-2 Malcolm Stolt
36. 2-2 Bojan Culafic
38. Okänd spelare, missad straff BKF
68. 3-2 Svante Svedin
76. 3-3 Malcolm Stolt
82. 4-3 Marcus Kanto
85. Varning BKF Bojan Culafic
88. 5-3 Alexander Falkenström
90. 5-4 Lucas Parkedal Stenfelt

Matchtrupp ÖSK: Simon Gustafsson (mv), Martin Trinh, Noel Milleskog, William Björnsson, Lukas Julher, Dino Salcinovic, Malcolm Stolt, Anton Ingves (k), Lucas Parkedal Stenfelt, Odilon Sangwa och Olle Brorsson. Ersättare: Oscar Windahl, Ryad Mouvlier, Samuel Nielsen, Herman Ragnarsson och Gustav Leijon (mv).

Matchtrupp BK Forward: Sebastian Molnar (mv), Jesper Nilsson, Gabriel Kaplan, Gabriel Abrahamsson, Ramazan Rashid Ramazan, Svante Svedin (k), Bojan Culafic, Marcus Kanto, Mohamed Youla, Eliyo Türken och Johan Chamoun. Ersättare: Karl Johansson (MV), Khalil Ashim Kone, George Afram, Anes Edris, Alexander Falkenström, Ayomide Jibodu och Olle Melberg.

I och med gårdagens förlust blev ÖSKs pojkar utan några DM-tecken det här året. Redan tidigare i höst förlorade laget semifinalen i P16 till Forward (med 2-0). För 14-åringarna har det inte arrangerats någon DM-turnering i år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.