Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Viktig match i Eskilstuna

ÖSK Söders damer spelar redan ikväll veckans helgmatch. IK Triangeln från Eskilstuna tillhör väl inte de mer välkända lagen här i Örebro. Damlaget, som verkar vara på väg uppåt i seriesystemet gör sin första div 1-säsong och herrarna håller till i Sörmlandsfyran. Så beröringspunkterna till Örebro har väl inte varit så värst många.

Triangelns damer är som sagt nyuppflyttade till div 1 och länge har det sett ut som om det skulle bli nedflyttning direkt. Men nu verkar det som om laget på något sätt hittat höstformen. Vinst i de tre sista matcherna med sammanlagt 10 gjorda mål har fört upp laget några snäpp över nedflyttningsstrecket. Det kan nog bli en nog så tuff uppgift för Söders damer som förlorat sina två sista matcher med 10 insläppta mål och inga gjorda.

Viktig är matchen främst för hemmalaget som säkert vill avlägsna sig med ytterligare några poäng från nedflyttningsträsket. Men inte heller Söders damer kan ännu känna sig helt säkra på att få fortsätta i div 1 nästa år. Så ytterligare en eller rent av tre poäng skulle kännas riktigt bra.

ÖSK Söder Dam: Fredagsmatch i Eskilstuna

Till Eskilstuna reser de med följande Matchtrupp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.