Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inte så farligt med Broberg

NA har kollat läget med Martin Broberg, som fick lov att avbryta matchen i går med en kvart kvar. Skadan verkar inte vara av den allvarligare sorten utan snarast en känning. Broberg, som ju tyvärr har en hel del erfarenhet av den här typen av skador, var klok nog att avbryta då han fick en känning.

– När jag drev ifrån med bollen i ett anfall så kände jag att det började nypa lite grann. De två sista stegen innan jag slog bort bollen var det som att det drog till. Jag kände direkt när jag började jogga sen att det låg något där och då är det bara att byta direkt. Hellre det än att få någon ordentlig bristning som jag hade i våras, säger han till NA:s Billy Hammer.

Skadan kom väl på sätt och vis lägligt, eftersom vi nu får ett landslagsuppehåll på två veckor. ÖSK har en DM-match mot Lillån på programmet under uppehållet, men det är ju inte en match som Broberg behöver vara med i.

NA: Brobergs besked efter nya skadekänningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.