Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Play: En första titt

ÖSK tjuvstartade sin Playtjänst idag genom att sända U19-matchen mellan ÖSK och FC Djursholm.

Jag testade tjänsten och måste nog konstatera, att man får dålig valuta för de 39 kronor som det kostade att se matchen. ÖSK använder sig av Spiideo-kamerorna som är monterade på läktartaken. De ger onekligen en god överblick över planen men inga närbilder alls. Spelarna blir väldigt små och man måste nog ha en rätt bra personkännedom för att kunna avgöra vem som är vem av de pyttesmå spelarna.

I den här matchen fanns det ingen kommentator. Det kanske inte är meningen att det skall vara någon sådan. Det blir ungefär som om man satt ensam på läktaren, med lite ljud från planen men inget mer.

Det verkar inte finnas någon möjlighet att lägga in grafik (typ målgörare) under matchen och det finns ingen matchklocka eller resultatangivelse.

Jag fick väl snarast intrycket att det här rör sig om en halvfärdig produktion där det fortfarande finns en hel del att slipa på och förbättra. Tills dess man är klar med detta borde man inte ta betalt för sändningarna.  Blir det inte bättre än vad det var idag är 39 kronor för mycket – halva priset vore mer motiverat.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.