Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: ÖSK möter Lillån den 5 september

Kvartsfinalen i Myresjöhus Cup (senior-DM) har nu fått lite skarpare konturer. ÖSK skall ju möta div 4-laget Lillån FK och matchen har nu fått ett datum. Det blir den 5 september som lagen kommer att mötas på Lillåvallens gräsplan (!) med höstavsparkstiden 18:15.

Matchen ligger planeringsmässigt bra till sedd ur ÖSKs perspektiv. Den 31 augusti spelar ÖSK hemma mot AFC Eskilstuna. Den 2:a september är det en hemmaplansmatch mot Djurgården i U21-allsvenskan. Efter DM-matchen den 5:e är det sedan – på grund av landslagsuppehållet – ingenting förrän den 14:e september, då ÖSK tar emot GIF Sundsvall.

För Lillån ser planeringen (i dagsläget) betydligt tuffare ut. De möter Sturehov den 30:e augusti, vilket väl är ok. Men de har sin nästa match (Latorp hemma) inplanerad till den 7:e september, bara två dagar efter DM-matchen. Det ser mer än jobbigt ut.

Segraren i kvartsfinalen kommer att få möta Vretstorp i semifinalen. Det är redan klart efter det att Vretstorp besegrat div 3-laget Yxhults IK med 4-2 i sin kvartsfinal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.