Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P14/05: ÖSK vidare som gruppsegrare

Det började bra för ÖSK P05 vit igår med en seger över Kalmar FF och det fortsatte lika bra idag med segrar över de övriga två lagen i gruppen.

På förmiddagen besegrades Köpmanholmen-Bjästa FF med 4-1. ÖSKs mål gjordes av Robin Hadad (2), samt av De Bievre Ilunga och Josef Keyrouz vilka gjorde var sitt.

Eftermiddagsmatchen spelades mot Järfälla FF och den vann ÖSKarna med 3-0. De svartvita målen gjordes Sixten Ryd, William Fredriksson och Albert Persson. Helt nya namn bland målgörarna vilket väl tyder på att ÖSK ansåg sig kunna vila sina ordinarie startspelare.

ÖSK avslutade alltså gruppspelet med full pott, 9 poäng och målskillnaden 10-3. Betydligt hårdare var det om andraplatsen efter de tre övriga lagen slog varandra och alla slutade på tre poäng. Vidare till A-slutspelet gick Kalmar FF tack vare en bättre målskillnad.

I morgon förmiddag går ÖSK in i A-slutspelet med en match mot Brommapojkarna 2. Vilket förmodligen innebär att det inte är BPs allra bästa lag i åldersklassen. Men de är nog väldigt bra ändå och blir säkert en tuff motståndare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.