U19: Seger mot Lidingö

I vårsäsongens sista match tog ÖSK U19 emot och besegrade IFK Lidingö med 2-1. Inget av lagen hade egentligen något att spela för så det blev på det hela en öppen och trevlig match. ÖSK tog ledningen i den 24 minuten genom Nadir Ayéva. Lidingö kvitterade 10 minuter senare och i halvtid stod det alltså 1-1.

Matchen avgjordes sedan med knappa 10 minuter kvar. Den inbytte Noel Milleskog tog sig ner mot kortlinjen och hans passning satt på Malcolm Stolts fot. En bra passning av Noel och en fin djupledslöpning av Malle.

Bar i laget var väl främst den passningssäkra mittsbackduon Bergmark – Windahl och de två hårt och framgångsrikt arbetande centrala mittfältarna Ingves och Stolt. Simon Gustafsson i målet tog mer än vad en normal målvakt brukar göra. Ett bra inhopp också av Noel Milleskog som väl fick spela ungefär en kvart.

24. 1-0 Nadir Ayeva
31. Varning Lidingö Alexander Yemane
33. 1-1 August Jorius
68. Varning Anton Ingves (Noel Milleskog)

Avbytare: Gustav Leijon (mv), Noel Milleskog, Herman Ragnarsson, Samuel Nielsen

Jag ”tappade bort” min fil med matchdata så jag har inga tider på spelarbytena i andra halvlek. Alla tre utespelarna blev dock inbytta mot slutet av matchen.

Serien är nu slutspelad. Stockholmsdominansen är mycket påtaglig med alla de fyra bästa lagen från Stockholm.

I höst möts lagen på den undre halvan i en dubbelserie. De två lägst placerade lagen får lov att lämna den högst U19-serien.