Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Dags för en trepoängare?

Moa Arlebo – ett av årets nyförvärv hos ÖSK Söder.

ÖSK Söders damer har haft det rätt guppigt i inledningen av årets div 1-spel. Mest guppade det i andra halvleken i den senaste omgångens hemmamatch mot Älvsjö. Efter en oavgjord och rätt hyfsad första halvlek rasade det mesta i andra halvlek då gästerna gjorde fyra mål. Inte så roligt. Men redan i morgon får laget en ny chans att bättra på poängskörd och tabellplacering.

Besökarna från Gotland och P18 IK har haft en ännu tyngre säsongsinledning. En poäng på fem spelade matcher och en negativ målskillnad på 13 vittnar om att laget har en bit kvar till toppformen. Eller hur man nu skall uttrycka det. Spelarbrist lär vara en av anledningarna till att deras säsong varit så trögstartad.

Någon spelarbrist lider ÖSK Söder i alla fall inte av. De har kallat följande 16 spelare till matchen.
Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv), Agnes Andersson, Wilma Moberg, Wilma Franssila, Moa Arlebo, Silvia Erkisi, Isabelle Fredriksson, Anna Meijer, Jenny Börjesson, Olivia Puhls, Maja Fagerholm, Josefine Zandén, Caroline Zandén, Emma Tivemo, Antonia Jalkinger och Linnea Wetterberg.

En intressant notering när det gäller spelarna på bänken är, att lagen på den här nivån sedan förra året har möjlighet att byta in fler än de traditionella tre. En begränsning finns dock kvar och det är att spelarbyten får ske maximalt tre gånger samt i samband med halvtidspausen. Det är därför det dyker upp så många dubbelbyten.

ÖSK Söder Dam: Match mot P18 IK från Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.