Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Senior-DM lottad

Matcherna i Senior-DM, som i år döljer sig under namnet Myresjöhuscup, är nu lottade.

Herrar.

ÖSK Söder.
ÖSK Söders herrar gruppspelade sig vidare till utslagningsdelen av tävlingen via ett oavgjort resultat mot Åmmeberg och en seger mot Finnerödja. I sextondelen väntar betydligt tuffare motstånd, då lagen från div 4 och uppåt kommer med in i tävlingen. ÖSK har fått uppåtgående Lillån FK (div 4) på sin lott. Det är väl tveksamt om en bonusstraff räcker för att Söder skall klara av att gå vidare.

Matchen spelas den 6 maj på GPP IP.

Örebro SK FK.
ÖSKs A-lag har fått en match redan i åttondelen. I denna kommer de att få möta segraren i matchen mellan Stene IK (div 6) och FK Bosna 92 (div 4). Det mötet borde väl Bosna kunna vinna, speciellt som ett cupmöte mot ÖSK tillfaller segraren.

OM ÖSK går vidare till kvartsfinal får de möta ett av lagen från kvartetten Hovsta/IFK Kumla eller Glanshammars IF/Adolfsbergs IK. Div 3-lagen Adolfsberg och Kumla möttes för övrigt i dag i en seriematch. Den vann Adolfsberg med 4-2.

ÖLFF: Spelprogram – Myresjöhuscup,herrar


Damer.
Distriktets damer har för första gången (?) tillämpat samma upplägg som herrarna. Dvs. först ett gruppspel med lagen från de lägre divisionerna och sedan en cupdel där gruppsegrarna får möta de högre rankade lagen. Nu finns det ju inte så många damlag som vill spela den här turneringen så cupdelen börjar direkt med semifinalerna.

ÖSK Söder Dam som är ett av två seedade lag får i sin semifinal möta IFK Hallsberg på bortaplan. Det blir det tredje mötet mellan de två lagen i år. De har nämligen redan hunnit med att avverka två träningsmatcher. Matchen spelas den 22 maj på Allévallen i Hallsberg.

I den andra semifinalen möts Rynninge IK och KIF Örebro.

ÖLFF: Spelprogram – Myresjöhuscup,damer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.