Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Landslagsman till Söder Herr

Så kan man ju skriva om man jagar musklickar. Men det gör ju inte den här Bloggen, som skrivs utan några andra baktankar än att försöka informera om en liten del av allt det som händer i ÖSKs stora fotbollsfamilj. Fast jag skrev så ändå – jag kunde helt enkelt inte motstå frestelsen.

Landslagsmannen det handlar om är alltså Christoffer Skoog, välkänd futsalprofil i Örebro. Men det är nog inte futsal han skall spela för söderherrarna utan utomhusfotboll. Oklart för mig vad han håller för klass utomhus, men det är nog en bra bit från Janne Anderssons gäng. Men han kan nog vara rätt sevärd ändå.

Förra året tillbringade han med FC Assyriska i div 4 för vilka han nog var lagkapten. Han står uppsatt som back på deras lagsida.

Hur som helst – ett intressant nyförvärv för Söders herrar som på söndag skall försöka ta poäng av Finnerödja för att kravla sig vidare i årets senior-DM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.