Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Förlust mot Västerås BK30

ÖSK Söders damer förlorade gårdagens träningsmatch mot västeråsarna från BK30. Inte helt rättvist sett till vad som utspelade sig på planen om man läser mellan raderna i matchrapporten från den vindplågade matchen på Lugnets konstgräs.

Silvia Erkisi gav hemmalaget ledningen efter 20 minuter. BK30 kvitterade en kvart in i den andra halvleken efter en hårt (eller möjligen felaktigt) dömd straffspark. Med dryga 20 minuter kvar att spela gjordes det matchavgörande målet på ett (medvinds)skott utifrån.

Det om detta. Resultatet läggs till handlingarna och siktet ställs in mot bortamatchen mot IFK Norrköping nästa helg.

ÖSK Söder Dam: Förlust i vinden på Lugnet
Västerås BK30: Seger i Örebro

Matchfakta:
20. 1-0 Silvia Erkisi (stolpretur)
55. 1-1 Elma Alisic (straff)
68. 1-2 Cornelia Ellefors (ribba in)

Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv), Agnes Andersson, Wilma Moberg, Emma Pettersson, Alexandra Laini Bovellan, Wilma Franssila, Moa Arlebo, Silvia Erkisi, Isabelle Fredriksson, Anna Meijer, Jenny Börjesson, Olivia Puhls, Jolin Rolandson, Ebba Cabander, Emma Tivemo och Antonia Jalkinger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.