Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong 2019: Ihålig trupp reser till Borås.

Det kommer att saknas många spelare då ÖSK reser till Borås för försäsongens näst sista träningsmatch. NA har gått igenom den förväntade frånvarulistan och det är en hel del namn som uteblir av olika anledningar.

Martin Broberg har haft en känning sin rehabtränade baksida och är därför inte aktuell. Det är inte heller den hjärnskakade duon Filip Rogic och Martin Lorentzson. Båda verkar dessutom ha en bra bit kvar till matchformen efter en rätt lång träningsfrånvaro. Nordin Gerzic har sjukanmält sig med dålig mage och får inte ens vistas i närheten av sina lagkamrater under de närmaste två dygnen. Viktor Prodell skall bli pappa vilken dag som helst och missar därmed ett möte med sin gamla klubb. Frågetecken är det för Albin Granlund som har ett inflammerat sår i ena foten. På plussidan finns att Agon Mehmeti i alla fall har fått en plats i bussen. Oklart dock om han kommer att få spela något.

NA (Betalvägg): Gerzic missar ÖSK-matchen mot allsvenska konkurrenten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.