Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wärlegård öppnar ny front

Skarsjövallen den 2 november 2013. Erik Wärlegård driver på den tillresta ÖSK-klacken inför den avgörande uppflyttningsmatchen mot Ljungskile SK.

Svartvitts Marcus Folkö Müntzing har intervjuat Erik Wärlegård. Den senare är just på väg med att försöka få till lite bättre drag på Södra Läktaren – på sektion K närmare bestämt. Det är väl den nygamla käpphästen Levande Sittplats som skall väckas till liv igen. Initiativet går under namnet GFÖ som de insatta kan uttyda som ”Gamla Fina Örebro”. På Facebook kan de närmast engagerade utbyta både tankar och åsikter. (Vilket ju är väldigt praktiskt för de som fortfarande utsätter sig för Facebooks avancerade åsiktregistrering).

Wärlegård rapporterar, att anslutningen har varit god med närmare 100 frivilliga lite ”äldre” ÖSK-supportrar. (Bloggen vänder sig i och för sig mot att man använder sig av epitetet ”äldre” för de som möjligen skulle kunna kallas ”medelålders”. ”Äldre” är man först då man får rabatt på medlemsavgift och inträdesbiljett).

Med tanke på initiativtagarens outtömliga engagemang och driv blir det här säkert både väldigt bra och mycket trevligt för alla de som tycker att de vuxit ifrån Västra Stå, men ändå inte helt vill klippa banden.

Svartvitt: Hallå där Erik Wärlegård!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.