Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16/03: Tre ÖSKare till regionalt läger

SvFF arrangerar i mitten och slutet av februari fyra stycken regionala läger. Ett av dessa har förlagts till Skinnskatteberg mellan den 25:e och 28:e februari. (I Skinnskatteberg finns Systemairhallen – en mindre inomhushall för fotboll (40*65)). Av de 46 spelare som kallats till lägret kommer tre från ÖSKs akademi. De tre är David Kanto, Filip Lundqvist och Mahmoud Madadi.

Utöver dessa tre spelare från ÖSK är ytterligare tre spelare från Örebro inbjudna till lägret. Det är Alfred Johansson från BK Forward samt de två Karlslundarna Hugo Dicksen och Salim Ali Mohammed.

Jag är inte helt klar på vilka urvalskriterierna är för deltagande i lägret. Eftersom inte Alfie Göransson är uttagen, antar jag, att det är en något bredare rekryteringsbas till dessa läger än vad det är till SvFF:s breddelitsammandragningar som brukar samla mellan 60 och 70 deltagare. Till de fyra regionala lägren når man ett deltagarantal på närmare 200 spelare, så lägre är väl förmodligen en bredare satsning på nivån Future Team.

SvFF: Fyra regionala läger på pojksidan


Beträffande inomhushallar.

Systemairhallen i Skinnskatteberg

Rätt så pinsamt är det väl att det finns inomhushallar på orter som Kristinehamn och Skinnskatteberg men inte någonting i Örebro. Trots att så gott som alla politiska partier lovade detta i samband med det kommunala omvalet år 2011.

Tack till Steve Österdahl som uppmärksammade mig på kallelsen till detta läger. Sedan SvFF bytte till den nuvarande helt värdelösa designen på sin webbplats finns inte längre möjligheten att hämta in uppdateringar via ett RSS-flöde. Detta gör att risken att jag missar nyheter blivit mycket större.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.