Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Div 5 2019

Serieindelning från div 5 är nu publicerad av ÖLFF. Givetvis intressant eftersom Söders herrar spelar i den serien.

Deltagande lag.
Axbergs IF Uppflyttad från div 6
Ervalla SK Nerflyttad från div 4
HOIF
Hidingsta IK
IFK Hallsberg Nerflyttad från div 4
Kilsmo IK Namnbyte från Real Örebro?
Laxå IF
Lillkyrka IF Uppflyttad från div 6
Mariebergs IK
Sköllersta IF
SMÅ IF
Örebro SK Söder

Notabelt är att Kilsmo IK har dykt upp i den här serien. Det borde de inte ha gjort eftersom de kom sist i div 7 förra året (uteslutna). Samtidigt noterar jag att ett av de lag som blev nerflyttade från div 4 inte längre verkar existera. Det är Öfre Adolfsberg.

Real Örebro som borde ha varit med i den här serien finns inte kvar längre vad det verkar. Endera av Real och Öfvre är nog det Kilsmo som återfinns i div 5. Jag tror att det är Real Örebro som bytt namn och att Öfre Adolfsberg har lagt ner verksamheten. Fast det kan ju givetvis även vara tvärtom.

Hej då på ett tag kan man säga till IFK Lindesberg och Kumla BK som gått upp i fyran samt till Östansjö och Lekeberg som trillat ner till sexan. I sexan borde även Marieberg ha spelat, men de klarade sig kvar tack vare kvalseger mot Åmmeberg (marginalen var ett insläppt hemmamål mindre) samt det faktum att ett lag (antingen Real eller Öfvre) försvunnit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.