Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Dags för ligacup

Eftersom 17-åringarna var upptagna med en distriktsmatch i helgen som var blev det ingen match i ligacupen för deras del. Deras premiärmatch spelas i stället i morgon (som är en tisdag). För moståndet står Karlstad BK.

Det här är en match som ÖSK bör kunna vinna relativt enkelt. I den nationella 16-årsserien var KBK det klart sämsta laget. Det blev bara en poäng på 18 matcher för deras del. I det efterföljande B-slutspelet som avgjordes under hösten fullföljde de inte utan det finns en notering om att de utgått. Det kan givetvis ha skett en del klubbyten i Karlstad sedan dess, men ändå. De är nog inte så bra.

Annars är det väl en hel del som är positivt i klubben för närvarande. Seniorlaget vann sin div 2-serie och spelar alltså div 1-fotboll nästa år. Dessutom besegrade KBK Gefle i andra omgången av Svensk Cupen och har alltså kvalificerat sig för vårvinterns gruppspel. Fast det lär väl inte hjälpa 17-åringarna.

ÖSKs 02:or är en riktigt stark åldersgrupp som man dessutom lyckats hålla ihop på ett bra sätt. Trots att flera av årskullens spelare oftast spelade med U17-laget lyckades de som var kvar vinna den nationella serien före bland annat IFK Norrköping.

Till i morgon har följande Matchtrupp kallats: Samet Burgaj (mv), Emil Blomberg (mv, U16), Alexander Bahar, Sebastian Forsberg, Theo Hessel, Oscar Windahl, Jesper Nyström, Martin Meehan, Niklas Bergmark, Mahmoud Madadi, Jash Narshi, William Eriksson, Noel Milleskog, Joel Andersson Segerlind, Alfie Göransson (U16), Herman Ragnarsson och Vincy Eta-Hugues.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.