Ligacupen: U19 delade poängen

ÖSK U19 spelade oavgjort 1-1 mot Åtvidaberg i en händelserik match på Kopparvallen. ÖSK tog ledningen en bit in i den andra halvleken och hemmalaget kvitterade i den sjunde övertidsminuten (av utmätta tre). Surt förstås för ÖSK, men inte gruppavgörande. För gruppseger krävs seger över Motala AIF i nästa match och det hade det gjort även om ÖSK vunnit över Åtvidaberg.

Som vanligt finns det en fyllig matchrapport på lagets hemsida: Matchreferat Åtvidabergs FF U19 – Örebro SK U19 Ligacupen

44. Varning Martin Trinh
47. Varning ÅFF William Westerholm
54. 0-1 Lucas Parkedal Stenfelt (Nadir Ayeva, Jonathan Aronsson)
66. Varning Jonathan Aronsson
90. 1-1 Theodor Skarp (nickmål)
90. Varning Nadir Ayeva
90. Varning Odilon Sangwa
90. Varning Lucas Parkedal Stenfelt

Jag antar att allt som finns noterat på minut 90 i själva verket utspelade sig under det långa tidstillägget.

Laguppställning: Simon Gustavsson – Martin Trinh, Dennis Koss (31), Manne Ljunghaga, Lucas Parkedal Stenfelt – Adam Bark, Lukas Julher (70), Jonathan Aronsson (k), Samuel Nielsen – Nadir Ayeva, Anton Ingves.
Avbytare: Gustav Leijon (mv), Carl Henning (in 31, ut 90), Odilon Sangwa (70), Johan Kakraba (90), Ryad Ishkadziev, Jonathan Rasch och Edvin Cimirotic

Gruppen avgörs förmodligen i nästa match då ÖSK tar emot Motala AIF.

2018-11-18 16:00 Ligacupen U19:10 Örebro SK FK (U19) – Motala AIF FK (U19)
2018-11-24 12:00 Ligacupen U19:10 Örebro SK FK (U19) – IK Sleipner (U19)