Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Ny tränare klar

ÖSK Söders herrar har gjort klart med en ny tränare för den  kommande säsongen. På sin hemsida skriver de, att det blir ”Karre” som kommer att träna dem nästa år. Det blir alltså på nytt en rekrytering ur de egna leden som tar över, när Mattias Norgren, som bytt arbetsgivare, har haft svårt att få tiden att räcka till.

Karzan Ali Pour återuppväckte Söders reservlag förra året och har sedan dess hållit laget vid liv under de senaste två säsongerna. En i sig aktningsvärd prestation. Några meriter som ansvarig tränare för ett div 5-lag tror jag dock inte att han har.

ÖSK Söder Herr: Futsal och säsong 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.