Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16/02: Uppflyttningen säkrad

ÖSK Ungdoms F02:or har i år – ibland med en viss hjälp av spelare från ÖSK Söder – spelat div 4-fotboll i en regional serie med lag från Närke och Västmanland.

Igår då laget mötte Yxhult och vann med 7-1, blev det klart att tjejerna, trots att det för deras del fortfarande återstår fem matcher att spela, redan kvalificerat sig för div 3-spel nästa år. Laget är inte bara obesegrade så här långt i år. De har vunnit samtliga sina 11 matcher och har nu med 33 poäng och en målskillnad på 47-8 svarat för en beundransvärd prestation..

Kul och säkert mycket inspirerande för alla spelare och engagerade ledare i ÖSK Ungdom och ÖSK Söder.

Närmast på prioriteringslistan står väl att förbereda truppen på bästa sätt inför SM-spelet för F16, som de kvalificerade sig för genom att vinna årets distriktsmästerskap. Samt givetvis att fortsätta att vinna div 4-matcherna.

Nästa år blir det som sagt seniorspel i div 3 mot lite mer etablerade lag. Detta bör passa bra för en trupp, där spelarna hunnit bli ett år äldre och mer erfarna (fast de fortfarande bara är juniorer).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.