Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16/02: ÖSK spelar DM-final

I morgon (söndag) har ÖSK möjlighet att bärga årets första DM-tecken i (utomhus)fotboll. Klockan 15:00 på Grenadjärvallen möter laget sina eviga motståndare från Adolfsberg för att göra upp om medaljer och en plats i Flick-SM för 16-åringar. (En lite speciellt tävling i SvFF-regi som bara existerar för den här tävlingsklassen).

Med risk för att jinxa laget skriver jag ändå, att ÖSK går in i den här finalen som favoriter. Faktum är att det här laget faktiskt tävlar om det andra DM-tecknet i åldersklassen. De vann nämligen DM för F16 redan förra året som 15-åringar, då de besegrade Adolfsberg i finalen med 3-0. Sedan dess har tjejerna börjat bekanta sig med seniorfotbollen i div 4 och flera av spelarna har även hunnit med att representera ÖSK Söders damer i div 2.

Till DM-finalen är följande Matchtrupp kallad: Lisa Davidsson (mv), Olivia Rundberg, Miranda Björk, Fanny André, Klara Kullberg, Eila Wennerholm, Amanda Södergren, Sanna Lundström, Erica Andersson, Tilde Brunke, Cornelia Fernsten, Christina Gabrielsson, Vanessa Mujic, Alma Larsson, Ema Ribic, Mathilde Bjaaland, Ebba Cabander (F03) och Ida Zetterman (F03).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.