Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ungdomsklasserna: DM-motståndare klara

Det är nu klart vilka lag det blir som ÖSKs pojk- och flicklag kommer att få möta i höstens DM-semifinaler.

P16.
På pojksidan överraskade IFK Askersund genom att besegra IFK Kumla med 3-1. De kommer nu att få möta ÖSKs starka 02:or. Det är faktiskt inte så ofta man träffar på lag från den södra länsdelen i de här sammanhangen, så resultatet var en positiv överraskning. För alla då utom för kumlingarna. I den andra semin nöts Karlslund och Forward.

Matchen, som spelas på bortaplan, blir ÖSKs första eftersom de fick stå över kvartsfinalen.


F16.
Det blandade laget med spelare från ÖSK Ungdom och med några som redan tagit steget upp till ÖSK Söder har redan kvalat in till finalen genom att besegra IFK Lindesberg med 5-0. I finalen som av allt att döma kommer att spelas mot slutet av augusti väntar de eviga motståndarna från Adolfsberg.


P14.
ÖSK Ungdoms 04:or gick vidare till semifinal utan att behöva förta sig. Deras framlottade motståndare från IFK Kumla lämnade nämligen walk-over. I semifinalen möter de serieledarna från P14/15 Örebro Syrianska. Eftersom ÖSK ligger på andra plats i samma serie blir det något av en moralisk DM-final, när de båda lagen får mötas redan i semfinalen. I den andra senin gör Adolfsberg och Sturehov. Forward och Rynninge har inga lag anmälda i klassen. Karlslund besegrades av syrianerna (1-0).


F14.
Det här är ett lag som jag inte har någon känsla för överhuvudtaget. I morgon (onsdag) lär de hur som helst få lov att bekänna färg. Då möter de nämligen Adolfsberg i en semifinal på Lugnets IP. I den andra semin möts KIF örebro och Rynninge.


Herrjuniorer.
Jag kan väl ta med herrjuniorerna också. De stod över kvartsfinalen och kommer i höst att få möta Rynninge i en av semifinalerna. I den andra möts Karlslund och Forward.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.