Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Länsderby på Lillåvallen

Begreppet länsderby är måhända en smula uttjatat. Det finns ju rätt många fotbollslag i Örebro län som spelar fotboll i samma serie. Men ett möte som definitivt lever upp till epitetet är matcherna mellan ÖSK och Degerfors. När lag från dessa två föreningar möts får jag alltid en känsla av att värmlänningarna anstränger sig extra mycket. Något som sedan återspeglas i resultaten. Slutsatsen blir onekligen: Det finns inga lätta matcher mot Degerfors.

Hur det blir i kvällens möte i den nationella 16-årsserien återstår att se. Rent tabell- och resultatmässigt ser det ut som om ÖSK har ett klart övertag. Återstår att se om det blir så även i praktiken.

Till kvällens match som spelas på Lillåvallen på grund av konstgräsbytet på Behrn Arena har ÖSK kallat följande Matchtrupp: Emil Olofsson (mv), Hampuz Cederlind (mv), Mahmoud Madadi, Theodor Hessel, Viktor Berséus, Martin Meehan, Jesper Nyström, Jonathan Johnsson, Jash Narshi, Willam Eriksson, Rasmus Gustavsson Engdahl, Vincy Emmanueli Eta.Hugues, Mattias Mannerstål, Willam Kuyumcu och Alfie Göransson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.