U16: Elfsborgskross i andra halvlek

Ett hat-trick på 6 minuter i inledningen av andra halvlek gav ÖSK ett ointagligt försprång, då ÖSK U16 på lördagseftermiddagen tog emot IF Elfsborg på Behrn Arena.

I den första halvleken som slutade 1-1 hade boråsarna hunnit med att få en spelare utvisad efter en halvtimmes spel. Det antalsmässiga övertaget för ÖSK utjämnades visserligen så småningom i den andra, men detta hindrade inte ÖSKarna från att göra ytterligare tre mål.

81. 7-1 Joel Andersson Segerlind

De 11 som startade: Emil Olofsson (mv), Niclas Bergmark (k), Oscar Windahl, Joel Andersson Segerlind, Sebastian Forsberg, Herman Ragnarsson, Rasmus Gustavsson Engdahl, Jonathan Johnsson, Mattias Mannerstål, Jash Narshi, Jesper Nyström och Noel Milleskog
På bänken satt: Mahmoud Madadi, Martin Meehan, Theodor Hessel, Hampuz Cederlind (mv) och Alexander Bahar

För ÖSKs del återstår nu bara örebroderbyt mot BK Forward innan spelet i ligacupen är avslutat för i vår. Den matchen spelas nu på onsdag på Behrn Arena med avspark kl 19:30.