Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: U19 och U16 har lördagsmatcher

Två av ÖSK-akademins U-lag har matcher i morgon (på lördag alltså). De äldsta killarna tar emot Åtvidaberg och det yngsta laget gästas av Elfsborg.

U19.
Jag antar att den framflyttade U21-matchen mot Sirius ställt till med en del problem för laguttagningen inför mötet med Åtvidaberg. Plötsligt försvann ju i princip ett halvt lag dagen innan match. Nåja, alla spelade väl inte hela matchen eller ens något alls, så en del av uppsalaresenärerna kommer säkert att finnas med i matchtruppen i morgon med. Jag har inte sett någon kallelse till matchtruppen än och detta tyder väl på att man fortfarande håller på att pussla ihop laget.

Nåja, nu gör väl inte det så mycket ur ett ligacupsperspektiv. Elfsborg har i princip redan säkrat gruppsegern även om de har två matcher kvar att spela. För ÖSK gäller det i första hand att försöka bli tvåa före Åtvidaberg som verkar ha ett bra lag. De mötte Elfsborg i sin förra match och förlorade bara med 2-1. ÖSK förlorade med 1-0.


U16.
ÖSK har ett väldigt bra lag i U16, men vad hjälper det då Häcken har ett som är ännu bättre. För några dagar sedan var pojkarna från Hisingen i Borås och besegrade Elfsborg med 7-0. Eftersom ÖSK fick stryk av Häcken med 6-0 så kan det vara en indikation på att morgondagens kontrahenter är ungefär lika bra. Eller kanske inte.

Till matchen har ÖSK kallat följande Matchtrupp: Emil Olofsson (mv), Hampuz Cederlind (mv), Jonathan Jonsson, Oscar Windahl, Sebastian Forsberg, Niclas Bergmark, Theo Hessel, Alexander Bahar, Jesper Nyström, Noel Milleskog, Joel Andersson-Segerlind, Mattias Mannerstål, Jash Narshi, Mahmoud Madadi, Herman Ragnarsson, Rasmus Gustavsson Engdahl och Martin Meehan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.