Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Det gäller att se det som är positivt

ÖSK U15 säkrade seriesegern i förrgår genom en 5-1 seger i seriefinalen mot blivande tvåorna från Köping FF.

Hos Köping hänger man dock inte läpp utan tycker att man i princip gjorde en rätt bra match, trots nederlaget. Från lagets hemsida.

Matchen mot ÖSK på Behrn Arena slutade med förlust 5-1 efter en bra insats från vår sida där vi blir straffade efter individuella misstag av ett mycket bra ÖSK. 3-1 i halvtid där Örebros alla mål kommer efter misstag från vår sida. Vårt mål är också en bjudning från Örebros sida, en bra hörna som Örebro gör självmål på. Tar vi bort misstagen är vi där och bjuder upp till kamp och visar att vi kan spela bra fotboll mot bra motstånd. Vi är fortfarande för tunna framåt, på de två sista seriematcherna har vi inte haft ett avslut på mål förutom de tre målen vi gjort! Alla spelare lyfte sig och gjorde bra prestationer, roligt att se!

En bra och positiv inställning, tycker jag. ÖSK U15 har ett mycket bra lag som det inte är någon skam att förlora mot , även om siffrorna rinner iväg. Köping har gjort en riktigt bra säsong. Av 17 matcher har de bara förlorat 3 av vilka 2 var mot ÖSK. Dessutom har de en oavgjord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.