U16: Oavgjort i Eskilstuna

u16-city
ÖSK och Eskilstuna City spelade oavgjort 3-3 idag på förmiddagen. Hemmalaget ledde matchen med 2-0 i halvtid så det bör ha varit gästerna som var mest nöjda med slutresultatet. I den 50:e minuten gjorde City 3-0 innan det var dags för ÖSKarna att börja spela fotboll på allvar. Tre mål under de sista 20 minuterna är givetvis bra, något som de första 60 inte var.

ÖSK kom till spel med bara två avbytare efter tre återbud på morgonen, vilket förmodligen hämmade laget en hel del. Det brukar ju vara en hel del spelarbyten i de här matcherna.

75. 3-3 Johannes Hjulström

Laguppställning: Martin Andersson – Gabriel Moshel (15, 75), Fredrik Karlsson, Carl Henning (ut 28, in 51), Joel Nilsson (ut 51) – Max Häll, Jonathan Forsberg, Malcolm Stolt, Gabriel Nyström (ut 51, in 75) – Johannes Hjulström, Gabriel Yildis.
Avbytare: Samuel Nielsen (28), Johan Aphrem (51)

En match återstår nu för ÖSKs del. Den spelas på onsdag och då är det IFK Norrköping som kommer på besök till Behrn Arena. Därefter skall laget även spela en DM-final mot BK Forward.