Sverige vann första matchen i Nordisk pojk

Startelvan i det svenska P16-landslaget som deltar i Nordisk Pojk. Martin Trinh med nummer 4 på bröstet och Adam Bark med nr 11.

Startelvan i det svenska P16-landslaget som deltar i Nordisk pojk. Martin Trinh med nummer 4 på bröstet och Adam Bark med nr 11.

Färöarna visade sig nog vara en betydligt svårare motståndare än vad Sverige tänkt sig när den nordiska pojkturneringen idag inleddes i Finland. I halvtid efter 40 spelade minuter stod det fortfarande 0-0 och tre minuter in i den andra halvleken hade Färöarna tagit ledningen. Svenskarna redde dock upp saken och vann till slut med 2-1.

Av ÖSKs två spelare fick Martin Trinh spela full tid, medan Adam Bark byttes av av Elias Durmaz då fem minuter återstod av matchen.

Turneringens gruppspel fortsätter nu med en match mot Montenegro på fredag. Om man gör som man brukar i det svenska laget kommer dagens bänkspelare då att få speltid från start.

SvFF: Seger i premiären av Nordisk pojk