Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ligacuperna: Gruppindelningen klar

ÖLFF som administrerar ligacuperna för Svensk Elitfotbolls räkning har nu publicerat gruppsammansättningen för de tre åldersklasserna U19, U17 och U16. ÖSK är en av endast sju klubbar som har lag med i alla tre A-cuperna. De övriga är AIK, BP, Elfsborg, IFK Göteborg samt Kalmar och Malmö FF.

För ÖSKs del ser gruppindelningen ut på följande sätt:

Det här ser ut som en rätt överkomlig grupp för ÖSKs del. Det stora hotet lär komma från Djurgården som ÖSK möter i den sista gruppspelsmatchen.


Det blir en hel del nya motståndare för ÖSKs framgångsrika 99:or. I år har man dominerat i sin U16-serie mot normalt starka stockholmslag. Frågan är hur spelstarka lagen från Västkusten kommer att visa sig vara.


ÖSKs yngsta U-trupp stod för en stark prestation då den nyformerade truppen klarade av att kvala in till A-slutspelet. Motståndet ser inte ut att bli det lättaste.


Matcherna i de tre ligacuperna börjar spelas den tredje helgen i februari månad och fortsätter sedan till andra halvan av mars månad. Till slutspelet (semifinal och final) går enbart åldersklassernas fyra gruppsegrare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.