U19: Oavgjort på Stora Valla

ÖSKs U19-lag fick bara oavgjort i sin första match i Ligacupens gruppspel. Jag skrev bara för att ÖSKarna brukar slå Degerfors i den här typen av matcher. Dock inte denna gång.

Jag har inte sett något skrivet om matchen än utan vi får tills vidare nöja oss med det lilla som den officiella matchrapporten kan bidra med.

ÖSK tog en rätt tidig ledning när Marcus Karlsson nickade in 0-1 i den 12:e minuten. Med fem minuter kvar kvitterade Degerfors på en straffspark.

Resultatet ger en öppen serie med Rynninge i ledningen efter deras storseger mot Eskilstuna City igår.

De 11 som startade matchen: Karl Westdahl (mv), Oscar Sandberg, Felix Möller, Andreas Klingström, Gabriel Fernsten, Kevin Johansson, Michel Yanez Hernandez, Marcus Karlsson, Mikael Loön, David Holm (k) och Viktor Franssila.
Fem på bänken: Douglas Bjäresten (mv), Ebrima Jaiteh, William Gunnarsson, Oliver Kåhed och Viktor Walldén

ÖSK möter Rynninge nästa söndag i en match på Behrn Arena som mycket väl kan bli avgörande för om ÖSK skall gå till A-slutspelet eller ej. De två lagen möttes i junior DM-finalen och då fick ÖSK jobba hårt för att bärga en seger.