U17: Seger i Malmö

Marcus Karlssons två mål i första halvlek grundlade ÖSKs seger över MFF.

ÖSKs U17-lag tog en fin skalp då de idag besegrade Malmö FF på bortaplan. Hemma blev det förlust med 1-6 men borta en vinst med siffrorna 3-2. Förklara det den som kan.

Rickard Torstensson sade till mig vid något tillfälle, att de långa resorna till många av bortamatcherna i den här serien är besvärliga. Det brukar ta en halvlek för laget att komma igång. Så verkar det dock inte ha varit den här gången. Redan i den 9:e minuten tog ÖSK ledningen genom Marcus Karlsson och samme spelare ökade på till 2-0 efter 25 minuter.

MFF verkar ha varit uppe och nosat på en kvittering i den andra halvleken innan Almin Masic säkrade segern med en ordinarie minut kvar att spela. Då gjorde det inte så mycket att MFF fick in ytterligare ett mål innan matchen var slut.

09. 0-1 Marcus Karlsson
25. 0-2 Marcus Karlsson